JO VULL GAUDIR I SENTIR! EN DEFINITIVA: VIURE! / YO ESCOJO ¡DISFRUTAR Y SENTIR! EN DEFINITIVA: ¡VIVIR!

I tu, com decideixes viure? Jo vull gaudir! I sentir! És per això que considero que els valents som aquells que, malgrat les patacades, ens alcem de nou i amb més força per sortir i atrevir-nos a VIURE, encara que de tant en tant suposi trobar-se cara a cara amb el verb “patir”.

Aquesta és la meva opció perquè… què n’és de la vida si no és per viure-la?

estrellas_Roberto Weigand 91
Il·lustració Roberto Weigand

Sóc de les que sent i creu que el cor és quelcom per tenir accessible al que la vida et depari… i no tancat sota pany i clau… I, com que res és gratuït, això suposa gestionar pors, inseguretats, ferides que de tan en tan afloren, incerteses, etc. Vaja, ja ho diu el títol del blog: VIURE: GESTIONANT EMOCIONS. Totes les emocions!

I, si ets dels atrevits que decideixes compartir, des d’aquí, deixa’m reivindicar un valor que per a mi és clau: la SINCERITAT.

Perquè, des del meu punt de vista, si prens la decisió de transitar en companyia (sigui en la combinació que sigui), un s’ha de fer responsable del que és seu i ser respectuós amb el que comparteix amb l’altre. Al compartir, sorgeix tot aquell material sensible que no es toca i té un valor cabdal. I, perquè no dir-ho, un símptoma de maduresa consisteix en oferir la millor versió d’un mateix i sembrar tot allò que t’agradaria recollir.

La veritat és que la vida està plena de sorpreses i sempre te’n presenta alguna d’aquelles que no t’esperaves. Si és de les agradables gaudeix-la tant com puguis… I si és de les que fastigueixen amaga’t talment com un cargol, però per sortir de nou amb més força i amb ganes de menjar-te el món!

I tu, quina opció esculls? VIURE O SOBREVIURE??? En soledat o en companyia?

Una abraçada!

ESTER

CASTELLANO:

Y tú, ¿cómo decides vivir? Yo quiero ¡disfrutar! ¡Y sentir! Es por ello que considero que los valientes somos aquellos que, a pesar de los batacazos, nos levantamos de nuevo y con más fuerza para salir y atrevernos a VIVIR, aunque de vez en cuando suponga encontrarse cara a cara con el verbo ” sufrir”.

Esta es mi opción porque… ¿qué es de la vida si no es para vivirla?

Soy de las que siente y cree que el corazón es algo para tener accesible al que la vida te depare… y no cerrado bajo llave… Y, como nada es gratuito, esto supone gestionar miedos, inseguridades, heridas que de vez en cuando afloran, incertidumbres, etc. Vaya, ya lo dice el título del blog: VIVIR: GESTIONANDO EMOCIONES. ¡Todas las emociones!

Y, si eres de los atrevidos que decides compartir, desde aquí, déjame reivindicar un valor que para mí es clave: la SINCERIDAD.

Porque, desde mi punto de vista, si tomas la decisión de transitar en compañía (sea en la combinación que sea), uno debe hacerse responsable de lo que es suyo y ser respetuoso con lo que comparte con el otro. Al compartir, surge todo aquel material sensible que no se toca y tiene un valor capital. Y, porque no decirlo, un síntoma de madurez consiste en ofrecer la mejor versión de uno mismo y sembrar todo lo que te gustaría recoger.

La verdad es que la vida está llena de sorpresas y siempre te presenta alguna de aquellas que no esperabas. Si es de las agradables disfruta tanto como puedas… Y si es de las que fastidian escóndete talmente como un caracol, pero para salir de nuevo ¡con más fuerza y ​​con ganas de comerte el mundo!

Y tú, ¿qué opción escoges? ¿VIVIR O SOBREVIVIR? ¿En soledad o en compañía?

¡Un abrazo!

ESTER


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s