EL SANT JORDI d’una MARE SEPARADA / EL SANT JORDI de una MADRE SEPARADA

Aquest Sant Jordi, dia dels enamorats, no vaig rebre cap rosa d’un estimat (exceptuant la del meu pare…) i m’agrada poder dir que, malgrat tenir una certa ferida encara (que a diferència de la del drac es va fent un xic més petita i no és mortal), va ser un dia feliç!

Un dia feliç perquè vaig gaudir d’unes hores de la diada a Barcelona. Després de compartir part del cap de setmana amb membres imprescindibles de la meva tribu.

Perquè vaig compartir els meus contes amb els infants i vaig fer les meves primeres dedicatòries en una diada de Sant Jordi. Concretament al Passeig de Gràcia de Barcelona, que no és poc… I al costat de persones com en Jaume Soler i la Mercè Conangla, als quals haig d’agrair molt.

Perquè vaig tornar cap a casa il·lusionada per compartir la segona part de la diada amb la meva filla.

Perquè persones properes em van enviar missatges o fotos comentant-me que ja tenen els contes i que els hi agraden molt. I no sabeu la il·lusió que em fa saber-ho…

Perquè vaig passejar tranquil·lament pels carrers de Vic sense envejar ningú i gaudint de la meva filla i de bona companyia.

I perquè vaig gaudir d’aquest dia que tant m’agrada amb salut i amb amor, potser diferent al dels enamorats, però en definitiva molt d’amor.

Com va anar la teva diada? Com la vas viure?

PD: fer una lectura optimista del meu dia a dia no vol dir que no hi hagi una part més difícil i complicada de gestionar. La part complexa hi és, seria mentida si no ho reconegués. Tot i així, jo escullo posar la mirada a allò que hi ha de positiu.

La imatge destacada és d’en Moi Alsina. Aquí tens una petita mostra de fotos:


CASTELLANO

Este Sant Jordi, día de los enamorados, no recibí ninguna rosa de ningún amado (exceptuando la de mi padre…) y me gusta poder decir que, a pesar de tener una cierta herida todavía (que a diferencia de la del dragón se va haciendo un poco más pequeña y no es mortal), ¡fue un día feliz!

Un día feliz porque disfruté de unas horas del día en Barcelona. Después de compartir parte del fin de semana con miembros imprescindibles de mi tribu.

Porque compartí mis cuentos con los más pequeños y hice mis primeras dedicatorias en un Sant Jordi. Concretamente en el Paseo de Gracia de Barcelona, ​​que no es poco… Y junto a personas como Jaume Soler y Mercè Conangla, a los que tengo que agradecer mucho.

Porque volví a casa ilusionada por compartir la segunda parte del día con mi hija.

Porque personas cercanas me enviaron mensajes o fotos comentándome que ya tienen los cuentos y que les gustan mucho. Y no sabéis la ilusión que me hace saberlo…

Porque paseé tranquilamente por las calles de Vic sin envidiar a nadie y disfrutando de mi hija y de buena compañía.

Y porque disfruté de este día que tanto me gusta con salud y con amor, tal vez diferente al de los enamorados, pero en definitiva mucho amor.

¿Cómo fue tu día? ¿Como la viviste?

PD: hacer una lectura optimista de mi día a día no quiere decir que no haya una parte más difícil y complicada de gestionar. La parte compleja está, sería mentira si no lo reconociera. Aún así, yo escojo poner la mirada a lo que hay de positivo.

La imagen destacada es de Moi Alsina. Aquí tienes una pequeña muestra de fotos:

Una abraçada / Un abrazo,

ESTER


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s