SANT JORDI I NOVES PROPOSTES: CONTES PER EMOCIONAR-SE / NUEVAS PROPUESTAS: CUENTOS PARA EMOCIONARSE

EL DIA DE SANT JORDI EM PODREU TROBAR AL PASSEIG DE GRÀCIA DE BARCELONA! AL NÚMERO 23, A LA PARADA DE LA FUNDACIÓ ÀMBIT, EXPLICANT ALGUN DELS CONTES I, SI FA FALTA, FENT ALGUNA DEDICATÒRIA!!! D’11 A 12 DEL MIGDIA.

En motiu de la recent publicació de la nova col·lecció d’àlbums il·lustrats CONTES PER EMOCIONAR-SE us volem presentar les següents propostes:

DESTINADES A INFANTS:

EXPLICACIÓ DEL CONTE

Sessió d’EXPLICACIÓ del conte.

DINÀMICA EMOCIONAL

Un cop acabat el relat, es durà a terme una DINÀMICA relacionada amb la temàtica emocional que planteja el conte amb l’objectiu d’aprofundir una mica més en el tema tractat.

L’ERIÇÓ QUE NO ES VOLIA PUNXAR: aprendrem a observar quin és el nostre estat emocional i el de les persones que ens envolten. Ens plantejarem què podem fer per trobar la distància adequada en cada moment i així evitar “punxar-nos”.

LA MÀGIA DEL SOMRIURE: reflexionarem entorn al paper que té l’efecte contagi en el nostre dia a dia i compartirem propostes de millora per poder donar la nostra millor resposta davant del que ens passa.

LA MEDUSA S’HA TORNAT A ENFADAR: identificant-nos com a medusa o petxina, reflexionarem entorn a la pròpia manera de relacionar-nos. Parlarem dels límits en les relacions i de la responsabilitat de cadascú per trobar solucions i arribar a l’equilibri en la convivència amb l’altre.

REALITAT AUGMENTADA

Compartirem i comentarem les possibilitats que ens ofereix la REALITAT AUGMENTADA i aprofitarem per fer-ne alguna demostració.

DESTINADES A EQUIPS DOCENTS:

RECURSOS D’ECOLOGIA EMOCIONAL: COM APLICAR-LOS A L’AULA?

Amb la recent publicació de la col·lecció de CONTES PER EMOCIONAR-SE, el ventall de recursos per treballar l’Ecologia Emocional a les aules és ampli:

  • Col·lecció de CONTES PER EMOCIONAR-SE: L’eriçó que no es volia punxar, La màgia d’un somriure i La medusa s’ha tornat a enfadar.

  • Col·lecció ECOLOGIA EMOCIONAL: Com està el clima, Exploradors emocionals i Energies i relacions per créixer.
  • I llibre de contes PESSIGOLLES AL COR.

Aquesta sessió es destina a donar a conèixer i explicar com utilitzar el material actual que hi ha publicat a nivell d’Ecologia Emocional per treure’n el màxim rendiment i oferir als infants un treball emocional de qualitat.

Els contes i relats poden ser un recurs molt útil per docents a l’hora  d’acompanyar els infants en el camí de créixer i a fer-se més persones cada dia. En aquesta ruta les emocions, els sentiments i els valors hi juguen un paper essencial. Es tracta de saber utilitzar aquest recurs tan valuós i, a partir d’aquí, oferir espais i eines per treure allò que portem dins: parlant, compartint, coneixent, acollint per així, mica en mica, millorar la nostra gestió.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb mi a: viuregestionantemocions@gmail.com

CASTELLANO

EL DÍA DE SANT JORDI ME PODRÉIS ENCONTRAR ¡EN PASEO DE GRACIA DE BARCELONA! EN EL NÚMERO 23, EN LA PARADA DE LA FUNDACIÓN ÁMBIT, EXPLICANDO ALGUNO DE LOS CUENTOS Y, EN SI HACE FALTA, ¡HACIENDO ALGUNA DEDICATORIA! DE 11 A 12 DEL MEDIODÍA.

Con motivo de la reciente publicación de la nueva colección de álbumes ilustrados CUENTOS PARA EMOCIONARSE os queremos presentar las siguientes propuestas:

DESTINADAS A NIÑOS:

EXPLICACIÓN DEL CUENTO

Sesión de EXPLICACIÓN del cuento.

DINÁMICA EMOCIONAL

Una vez terminado el relato, se llevará a cabo una DINÁMICA relacionada con la temática emocional que plantea el cuento con el objetivo de profundizar un poco más en el tema tratado.

EL ERIZO QUE NO SE QUERÍA PINCHAR: aprenderemos a observar cuál es nuestro estado emocional y el de las personas que nos rodean. Nos plantearemos qué podemos hacer para encontrar la distancia adecuada en cada momento y así evitar “pincharnos”.

LA MAGIA DE LA SONRISA: reflexionaremos en torno al papel que tiene el efecto contagio en nuestro día a día y compartiremos propuestas de mejora para poder dar nuestra mejor respuesta ante lo que nos pasa.

MEDUSA SE HA VUELTO A ENFADAR: identificándonos como medusa o concha, reflexionaremos en torno a la propia manera de relacionarnos. Hablaremos de los límites en las relaciones y de la responsabilidad de cada uno para encontrar soluciones y alcanzar el equilibrio en la convivencia con el otro.

REALIDAD AUGMENTADA

Compartiremos y comentaremos las posibilidades que nos ofrece la REALIDAD AUMENTADA y aprovecharemos para hacer alguna demostración.

DESTINADAS A EQUIPOS DOCENTES:

RECURSOS DE ECOLOGÍA EMOCIONAL: CÓMO APLICARSE LOS AULA?

Con la reciente publicación de la colección de CUENTOS PARA EMOCIONARSE, el abanico de recursos para trabajar la Ecología Emocional en las aulas es amplio:

  • Colección de CUENTOS PARA EMOCIONARSE: El erizo que no se quería pinchar, La magia de una sonrisa
    y La medusa se ha vuelto a enfadar.
  • Colección ECOLOGÍA EMOCIONAL: ¿Cómo está el clima, Exploradores emocionales y Energías y relaciones para crecer.
  • Y libro de cuentos COSQUILLAS PARA EL CORAZÓN.

Esta sesión se destina a dar a conocer y explicar cómo utilizar el material actual que ha publicado a nivel de Ecología Emocional para sacar el máximo rendimiento y ofrecer a los niños un trabajo emocional de calidad.

Los cuentos y relatos pueden ser un recurso muy útil para docentes a la hora de acompañar a los niños en el camino de crecer y hacerse más personas cada día. En esta ruta las emociones, los sentimientos y los valores juegan un papel esencial. Se trata de saber utilizar este recurso tan valioso y, a partir de ahí, ofrecer espacios y herramientas para sacar lo que llevamos dentro: hablando, compartiendo, conociendo, acogiendo para así, poco a poco, mejorar nuestra gestión.

Para cualquier duda puede contactar conmigo en: viuregestionantemocions@gmail.com

Un abrazo

ESTER


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s